Your Big Turn On...

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

Go down

Your Big Turn On...

Post  whitelilies.island on Mon Nov 17, 2008 3:44 pm

*tgh bosan asek wat keje dr td x berenti.. tetiba terpk psl topik nih..*

aku saje nak tau ape mende yg slalu wat korg turn on..
well.. x semestinye ke arah tuuuuuutt.. ahahahahaha...

teeeeetttt...

ok cnthnye.. aku suke mkn telur puyuh rebus sbb ble pecah kat dlm mulut, ia akan wat aku gembira.. jd aku namakan dia mkn kegembiraan aku..

atau aku sgt suke lelaki yg ade sideburn, broad shoulders, rambut cantekk.. a definite big turn on!! ahahaha....

jd sila2 list down kan korg nye big turn on yee...

pirat albino geek
avatar
whitelilies.island
Active Member
Active Member

Number of posts : 194
Age : 34
Location : shaa aramu
Registration date : 2008-02-13

View user profile http://www.livinginwhiteliliesisland.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Your Big Turn On...

Post  nelitsygo on Mon Nov 17, 2008 3:49 pm

whitelilies.island wrote:*tgh bosan asek wat keje dr td x berenti.. tetiba terpk psl topik nih..*

aku saje nak tau ape mende yg slalu wat korg turn on..
well.. x semestinye ke arah tuuuuuutt.. ahahahahaha...

teeeeetttt...

ok cnthnye.. aku suke mkn telur puyuh rebus sbb ble pecah kat dlm mulut, ia akan wat aku gembira.. jd aku namakan dia mkn kegembiraan aku..

atau aku sgt suke lelaki yg ade sideburn, broad shoulders, rambut cantekk.. a definite big turn on!! ahahaha....

jd sila2 list down kan korg nye big turn on yee...

pirat albino geek

kegembiraan aku ms penat wat keje, mcm bese...tengok anime, baca manga n XDE SAPE@ GANGGU OR BERCAKAP NGAN AKU MASA AKU TENGAH KUSYUK tgk katun tuh.. Shocked

lagi, emmm makan kopok cicah Teh O..smbil tgk citer yg best2 n pastu baring depan tv tanpa ada manusia atau binatang yg lalu lalang depan mata atau membuat bising... Death FLAME

moralnye, jgn kaco aku ms aku tgh menonton dan membaca..ade paham?????
avatar
nelitsygo
Active Member
Active Member

Number of posts : 66
Age : 35
Location : Wangsa Maju
Registration date : 2008-02-19

View user profile http://nelitsygo.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Your Big Turn On...

Post  nelitsygo on Mon Nov 17, 2008 3:50 pm

whitelilies.island wrote:*tgh bosan asek wat keje dr td x berenti.. tetiba terpk psl topik nih..*

aku saje nak tau ape mende yg slalu wat korg turn on..
well.. x semestinye ke arah tuuuuuutt.. ahahahahaha...

teeeeetttt...

ok cnthnye.. aku suke mkn telur puyuh rebus sbb ble pecah kat dlm mulut, ia akan wat aku gembira.. jd aku namakan dia mkn kegembiraan aku..

atau aku sgt suke lelaki yg ade sideburn, broad shoulders, rambut cantekk.. a definite big turn on!! ahahaha....

jd sila2 list down kan korg nye big turn on yee...

pirat albino geek

affraid
avatar
nelitsygo
Active Member
Active Member

Number of posts : 66
Age : 35
Location : Wangsa Maju
Registration date : 2008-02-19

View user profile http://nelitsygo.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Your Big Turn On...

Post  whitelilies.island on Mon Nov 17, 2008 3:51 pm

ilaa bontot ayam yg mengong...
ahahahahaha....

mad
avatar
whitelilies.island
Active Member
Active Member

Number of posts : 194
Age : 34
Location : shaa aramu
Registration date : 2008-02-13

View user profile http://www.livinginwhiteliliesisland.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Your Big Turn On...

Post  dilla_129 on Mon Nov 17, 2008 3:51 pm

sy sgt tidak suke minum susu......bole x sape2 'turn on' kn sy spy sy bole minum susu!!!!! ada x cara2nya?
avatar
dilla_129
Newbies
Newbies

Number of posts : 16
Location : * Planet bumi *
Registration date : 2008-11-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Your Big Turn On...

Post  dilla_129 on Mon Nov 17, 2008 3:53 pm

dilla_129 wrote:sy sgt tidak suke minum susu......bole x sape2 'turn on' kn sy spy sy bole minum susu!!!!! ada x cara2nya?

related x mende ni??? hikhik Question
avatar
dilla_129
Newbies
Newbies

Number of posts : 16
Location : * Planet bumi *
Registration date : 2008-11-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Your Big Turn On...

Post  nelitsygo on Mon Nov 17, 2008 3:55 pm

whitelilies.island wrote:ilaa bontot ayam yg mengong...
ahahahahaha....

mad
:

Razz Razz Razz

lagi, sy sgt suka kalau xde sape tukar channel ms sy tgh tgk TV (sebok je)..sy juga sgt suka wat Adasyut marah2 manje..hakhak..lagi, sy suka cubit pipi manusia yg tembam..sy juga suka coket pinggang sape2 yg geli..letak tgn sy yg beku kat pipi or tgn sape2 yg x suke sejuk..hahaha FLAME ..ahhh, mcm2 sy suka...suka suki..lalalala
avatar
nelitsygo
Active Member
Active Member

Number of posts : 66
Age : 35
Location : Wangsa Maju
Registration date : 2008-02-19

View user profile http://nelitsygo.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Your Big Turn On...

Post  Mummy Danial on Mon Nov 17, 2008 3:56 pm

x tau la
aper erk.... kene piki dulu la... mcm byk jer. yg maner satu tah... nanti l bg tau kat korang...
avatar
Mummy Danial
Active Member
Active Member

Number of posts : 32
Age : 35
Location : Keramat
Registration date : 2008-02-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Your Big Turn On...

Post  Mummy Danial on Mon Nov 17, 2008 4:00 pm

sebenarnyer plg suker bes n puas ati kalau sentiasa ader org yang bg perhatian n manjakan aku I love you
avatar
Mummy Danial
Active Member
Active Member

Number of posts : 32
Age : 35
Location : Keramat
Registration date : 2008-02-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Your Big Turn On...

Post  nelitsygo on Mon Nov 17, 2008 4:00 pm

anorrin wrote:
whitelilies.island wrote:ilaa bontot ayam yg mengong...
ahahahahaha....

mad
:

Razz Razz Razz

lagi, sy sgt suka kalau xde sape tukar channel ms sy tgh tgk TV (sebok je)..sy juga sgt suka wat Adasyut marah2 manje..hakhak..lagi, sy suka cubit pipi manusia yg tembam..sy juga suka coket pinggang sape2 yg geli..letak tgn sy yg beku kat pipi or tgn sape2 yg x suke sejuk..hahaha FLAME ..ahhh, mcm2 sy suka...suka suki..lalalala


sy juga suka makanan yg Ada masak yg sy reka namanya (makaroni cheese-versi ila je)...sbb xtau ape nama die..pastu sy suke mkn yg k.chid2 masak..sy suka makan makanan sedap..makanan sedap memberikan sy kesihatan yg baik dan kerajinan membuat kerja (karangan bahasa Melayu)..Saya juga suka kalau org lain tolong habiskan makanan saya bila perut saya dh x muat nk makan (Ada mesti marah nih bile baca, sbb aku wat karangan)..sy juga suka dgr dila n Ada gelak, sbb sy akan tergelak bile dgr dorg gelak..mata sepet Ada masa pagi pun wat sy suka..cos bleh gelakkan dia)
avatar
nelitsygo
Active Member
Active Member

Number of posts : 66
Age : 35
Location : Wangsa Maju
Registration date : 2008-02-19

View user profile http://nelitsygo.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Your Big Turn On...

Post  whitelilies.island on Mon Nov 17, 2008 4:01 pm

dilaa.. leh ke wat suke mnm susu.. aku rs kalo dah x suke xleh nk mnm nye smpi ble2 pun...ehehehehe...

anorrin nih gle tv.. x phm aku..

aku pun x suke sbnrnye kalo org lain tkr channel lain ms aku tgh tgk tv especially cite xxxholic... leh ngamuk aku 1 umah...heheheheh....

lg 1... aku suke mnm air sprite tym aku tgh down.. nnt aku leh rs air gas dia wat aku hepy blk.. ehehehhe... x pun air kickapoo.. (eh, camtu ke eja dia?? eheheheehee)


geek
avatar
whitelilies.island
Active Member
Active Member

Number of posts : 194
Age : 34
Location : shaa aramu
Registration date : 2008-02-13

View user profile http://www.livinginwhiteliliesisland.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Your Big Turn On...

Post  dilla_129 on Mon Nov 17, 2008 4:01 pm

si anorrin ni cam tgh list down mende2 yg die suke n x ske.....tul x? konfius la thread ni confused
avatar
dilla_129
Newbies
Newbies

Number of posts : 16
Location : * Planet bumi *
Registration date : 2008-11-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Your Big Turn On...

Post  whitelilies.island on Mon Nov 17, 2008 4:03 pm

aku benci ila bontot ayam..

sepet sgt ke mata aku pg2?? nmpk sgt aku mmg bkn sorg yg suke bgn pg kaannnn....ahahahahahaha....

actually gelak aku adelah trademark since skola.. nak wat cane kaann.. xleh nak tkr dah.. unless kalo aku tetiba jd bisu.. eheheheh


cyclops
avatar
whitelilies.island
Active Member
Active Member

Number of posts : 194
Age : 34
Location : shaa aramu
Registration date : 2008-02-13

View user profile http://www.livinginwhiteliliesisland.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Your Big Turn On...

Post  whitelilies.island on Mon Nov 17, 2008 4:04 pm

dilla_129 wrote:si anorrin ni cam tgh list down mende2 yg die suke n x ske.....tul x? konfius la thread ni confused

dilllaaa.. ko tls je ape2 yg ko nak tls...
xyah nak skema sgt...
ahahahaha...

study study
avatar
whitelilies.island
Active Member
Active Member

Number of posts : 194
Age : 34
Location : shaa aramu
Registration date : 2008-02-13

View user profile http://www.livinginwhiteliliesisland.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Your Big Turn On...

Post  dilla_129 on Mon Nov 17, 2008 4:06 pm

korang xkn bosan bile dok ngan ila sbb die sgt byk mulut (ske bcrite).....hehehehe.....tgk je la karangan die kt thread ni Laughing
avatar
dilla_129
Newbies
Newbies

Number of posts : 16
Location : * Planet bumi *
Registration date : 2008-11-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Your Big Turn On...

Post  nelitsygo on Mon Nov 17, 2008 4:07 pm

whitelilies.island wrote:aku benci ila bontot ayam..

sepet sgt ke mata aku pg2?? nmpk sgt aku mmg bkn sorg yg suke bgn pg kaannnn....ahahahahahaha....

actually gelak aku adelah trademark since skola.. nak wat cane kaann.. xleh nak tkr dah.. unless kalo aku tetiba jd bisu.. eheheheh


cyclops

bile aku down, aku slalu harap kawan2 aku yg ade kat custcare akan belikan komik shin chan 1 sorg utk aku...dari no 1 tau..JANGAN lupa tuh..shin chan wat hidup saya lebih ceria..klu x jumpe stok, leh ikut ain dating kat sunway pyramid n carikan komik shin chan utk aku k.. cheers


Last edited by anorrin on Mon Nov 17, 2008 4:09 pm; edited 1 time in total
avatar
nelitsygo
Active Member
Active Member

Number of posts : 66
Age : 35
Location : Wangsa Maju
Registration date : 2008-02-19

View user profile http://nelitsygo.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Your Big Turn On...

Post  Mummy Danial on Mon Nov 17, 2008 4:07 pm

lagi satu aku suka sgt makan ayam. masak aper pon bes. ayam la yg paling bes. aku akan makan banyak kalau ayam. x kire la sedap ker x. yg penting ayam tu masak. hehehehe... bes nyer mlm nie nak makan ayam la sbb rini x makan ayam lg...
avatar
Mummy Danial
Active Member
Active Member

Number of posts : 32
Age : 35
Location : Keramat
Registration date : 2008-02-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Your Big Turn On...

Post  dilla_129 on Mon Nov 17, 2008 4:07 pm

whitelilies.island wrote:
dilla_129 wrote:si anorrin ni cam tgh list down mende2 yg die suke n x ske.....tul x? konfius la thread ni confused

dilllaaa.. ko tls je ape2 yg ko nak tls...
xyah nak skema sgt...
ahahahaha...

study study

hahahahahaha......baik
saya yg menurut perintah study
avatar
dilla_129
Newbies
Newbies

Number of posts : 16
Location : * Planet bumi *
Registration date : 2008-11-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Your Big Turn On...

Post  whitelilies.island on Mon Nov 17, 2008 4:08 pm

Mummy Danial wrote:sebenarnyer plg suker bes n puas ati kalau sentiasa ader org yang bg perhatian n manjakan aku I love you

sbnrnye... lelaki yg gentleman, yg layan aku dgn penuh caring n gentlemanly adelah definitely a big turn on..
ohohohohohoh....*berangan sorg2 dpn pc smbl terbyg2 someone*

sunny cheers cheers sunny
avatar
whitelilies.island
Active Member
Active Member

Number of posts : 194
Age : 34
Location : shaa aramu
Registration date : 2008-02-13

View user profile http://www.livinginwhiteliliesisland.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Your Big Turn On...

Post  nelitsygo on Mon Nov 17, 2008 4:09 pm

dilla_129 wrote:korang xkn bosan bile dok ngan ila sbb die sgt byk mulut (ske bcrite).....hehehehe.....tgk je la karangan die kt thread ni Laughing

korang slh, aku just ade 1 mulut je....aku slalu cerita sbb nk bg korang IMAGINASI..paham??IMAGINASI..
avatar
nelitsygo
Active Member
Active Member

Number of posts : 66
Age : 35
Location : Wangsa Maju
Registration date : 2008-02-19

View user profile http://nelitsygo.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Your Big Turn On...

Post  nelitsygo on Mon Nov 17, 2008 4:10 pm

whitelilies.island wrote:
Mummy Danial wrote:sebenarnyer plg suker bes n puas ati kalau sentiasa ader org yang bg perhatian n manjakan aku I love you

sbnrnye... lelaki yg gentleman, yg layan aku dgn penuh caring n gentlemanly adelah definitely a big turn on..
ohohohohohoh....*berangan sorg2 dpn pc smbl terbyg2 someone*

sunny cheers cheers sunny

ko mmg suka berangan ADA...bagus, ko ade IMAGINASI...
avatar
nelitsygo
Active Member
Active Member

Number of posts : 66
Age : 35
Location : Wangsa Maju
Registration date : 2008-02-19

View user profile http://nelitsygo.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Your Big Turn On...

Post  Mummy Danial on Mon Nov 17, 2008 4:11 pm

hehehe... ader lagi nie... aku suker tido... besnyer tido tgh sejuk pas tu tarik blanket. besnyer....
avatar
Mummy Danial
Active Member
Active Member

Number of posts : 32
Age : 35
Location : Keramat
Registration date : 2008-02-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Your Big Turn On...

Post  dilla_129 on Mon Nov 17, 2008 4:12 pm

anorrin wrote:
dilla_129 wrote:korang xkn bosan bile dok ngan ila sbb die sgt byk mulut (ske bcrite).....hehehehe.....tgk je la karangan die kt thread ni Laughing

korang slh, aku just ade 1 mulut je....aku slalu cerita sbb nk bg korang IMAGINASI..paham??IMAGINASI..

wakakakakakak...... mad

IMAGINASI ~ key word arini ye
avatar
dilla_129
Newbies
Newbies

Number of posts : 16
Location : * Planet bumi *
Registration date : 2008-11-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Your Big Turn On...

Post  Mummy Danial on Mon Nov 17, 2008 4:12 pm

anorrin wrote:
whitelilies.island wrote:
Mummy Danial wrote:sebenarnyer plg suker bes n puas ati kalau sentiasa ader org yang bg perhatian n manjakan aku I love you

sbnrnye... lelaki yg gentleman, yg layan aku dgn penuh caring n gentlemanly adelah definitely a big turn on..
ohohohohohoh....*berangan sorg2 dpn pc smbl terbyg2 someone*

sunny cheers cheers sunny

ko mmg suka berangan ADA...bagus, ko ade IMAGINASI...


ha'a betul. aku pon can nak berimaginasikan lelaki yg gentleman tgh melayan karenah aku nie... eeeee.... bes nyer.... nak balik cepat la...
avatar
Mummy Danial
Active Member
Active Member

Number of posts : 32
Age : 35
Location : Keramat
Registration date : 2008-02-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Your Big Turn On...

Post  nelitsygo on Mon Nov 17, 2008 4:12 pm

whitelilies.island wrote:
Mummy Danial wrote:sebenarnyer plg suker bes n puas ati kalau sentiasa ader org yang bg perhatian n manjakan aku I love you

sbnrnye... lelaki yg gentleman, yg layan aku dgn penuh caring n gentlemanly adelah definitely a big turn on..
ohohohohohoh....*berangan sorg2 dpn pc smbl terbyg2 someone*

sunny cheers cheers sunny

lagi 1, aku suka cobit bontot sape2, ala2 iklan pampers tu.. Twisted Evil
avatar
nelitsygo
Active Member
Active Member

Number of posts : 66
Age : 35
Location : Wangsa Maju
Registration date : 2008-02-19

View user profile http://nelitsygo.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Your Big Turn On...

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum