Thread Teka - Teki (hehehehe)

Page 5 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

Re: Thread Teka - Teki (hehehehe)

Post  spunx on Fri Feb 29, 2008 1:39 pm

namet_aracib wrote:yea....betul2...pandainyerr...anak sape ni??? cheers cheers cheers

anak abah!!! flower I love you queen
avatar
spunx
Active Member
Active Member

Number of posts : 151
Age : 36
Registration date : 2008-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Thread Teka - Teki (hehehehe)

Post  namet_aracib on Fri Feb 29, 2008 7:45 pm

eloooo.....sape lak nak bg teka-teki yang lebih mencabar akal dan fikiran... study
avatar
namet_aracib
Active Member
Active Member

Number of posts : 77
Location : level 29
Registration date : 2008-02-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Thread Teka - Teki (hehehehe)

Post  Muhammad Hakimi Haikal on Sun Mar 02, 2008 9:40 pm

namet_aracib wrote:eloooo.....sape lak nak bg teka-teki yang lebih mencabar akal dan fikiran... study


meh sini teka-teki yg bombastik...... x saba rase nye nak cabar minda adik bongsu kalian ni...

hahahahahaha


afro study afro
avatar
Muhammad Hakimi Haikal
Active Member
Active Member

Number of posts : 120
Location : ~ di mana bumi dipijak di situ langit dijunjung ~
Registration date : 2008-02-13

View user profile

Back to top Go down

teka teki baru

Post  TGG on Mon Mar 03, 2008 11:01 am

kalau di balingkannya dalam air, dia timbul, tetapi kalau di tarik dan dilepaskan ia akan tenggelam...
apaaaakah ia..?
avatar
TGG
Active Member
Active Member

Number of posts : 37
Location : Menara Celcom
Registration date : 2008-02-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Thread Teka - Teki (hehehehe)

Post  -----;<@ on Mon Mar 03, 2008 11:31 am

tenggelam timbul.....wakakaka
mencabar ar soklan ni....suh stephen chow ngan namet racib jwb
avatar
-----;<@
Active Member
Active Member

Number of posts : 185
Location : New Village
Registration date : 2008-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Thread Teka - Teki (hehehehe)

Post  TGG on Mon Mar 03, 2008 12:04 pm

benda itu adalah sesuatu yang dekat dengan diri kita..namun ia bukanlah orang nak kata benda erm terpulang pada persepsi seseorang...ahaks itu ajelah mak din beramboi boleh jelaskan..kuikui..
avatar
TGG
Active Member
Active Member

Number of posts : 37
Location : Menara Celcom
Registration date : 2008-02-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Thread Teka - Teki (hehehehe)

Post  Admin on Mon Mar 03, 2008 12:07 pm

TGG wrote:kalau di balingkannya dalam air, dia timbul, tetapi kalau di tarik dan dilepaskan ia akan tenggelam...
apaaaakah ia..?

tiap kali masuk thread nie ako perlukan actifast.. arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh No
avatar
Admin
Admin
Admin

Number of posts : 217
Location : Kajang
Registration date : 2008-01-20

View user profile http://ccmisbilling.big-forum.net

Back to top Go down

Re: Thread Teka - Teki (hehehehe)

Post  -----;<@ on Mon Mar 03, 2008 12:11 pm

TGG wrote:benda itu adalah sesuatu yang dekat dengan diri kita..namun ia bukanlah orang nak kata benda erm terpulang pada persepsi seseorang...ahaks itu ajelah mak din beramboi boleh jelaskan..kuikui..

ermmmmmmmm............dkt ngan diri kte tp bkn bende confused confused Question Question scratch scratch
avatar
-----;<@
Active Member
Active Member

Number of posts : 185
Location : New Village
Registration date : 2008-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Thread Teka - Teki (hehehehe)

Post  namet_aracib on Mon Mar 03, 2008 12:14 pm

ishk...pening nih....nk kena study lagi... study study study
avatar
namet_aracib
Active Member
Active Member

Number of posts : 77
Location : level 29
Registration date : 2008-02-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Thread Teka - Teki (hehehehe)

Post  spunx on Mon Mar 03, 2008 12:20 pm

TGG wrote:benda itu adalah sesuatu yang dekat dengan diri kita..namun ia bukanlah orang nak kata benda erm terpulang pada persepsi seseorang...ahaks itu ajelah mak din beramboi boleh jelaskan..kuikui..

huii.. payah.. payah... Mad amek mase jgk nih.. erkkk... ermm.. scratch scratch
avatar
spunx
Active Member
Active Member

Number of posts : 151
Age : 36
Registration date : 2008-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Thread Teka - Teki (hehehehe)

Post  nnylzahs on Mon Mar 03, 2008 12:51 pm

hati......................... lah ninie
avatar
nnylzahs
Newbies
Newbies

Number of posts : 2
Registration date : 2008-02-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Thread Teka - Teki (hehehehe)

Post  TGG on Mon Mar 03, 2008 12:55 pm

nnylzahs wrote:hati......................... lah ninie

knp hati ????
avatar
TGG
Active Member
Active Member

Number of posts : 37
Location : Menara Celcom
Registration date : 2008-02-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Thread Teka - Teki (hehehehe)

Post  namet_aracib on Mon Mar 03, 2008 12:56 pm

TGG wrote:
nnylzahs wrote:hati......................... lah ninie

knp hati ????

kenape hati...cube jelaskan
avatar
namet_aracib
Active Member
Active Member

Number of posts : 77
Location : level 29
Registration date : 2008-02-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Thread Teka - Teki (hehehehe)

Post  spunx on Mon Mar 03, 2008 1:03 pm

aah la kenape hati ye?? Shocked Question Shocked Question
avatar
spunx
Active Member
Active Member

Number of posts : 151
Age : 36
Registration date : 2008-01-21

View user profile

Back to top Go down

huhu

Post  mohd_hasbullah on Mon Mar 03, 2008 3:07 pm

huhuhu apara bagi teka teki teka tekup taraf anak-anak tadika... huhuhu

apa an ini... mari sih gue bagi yang bagus punya...

Ada 4 orang sekawan yang baharu sahaja keluar dari mental hospital. Mereka dibebaskan selepas doktor yang merawat mereka yakin dengan penuh tulus ikhlas bahawa mereka telah sebnar-benarnya sembuh, tiada yang lain selain sembuh-sembuh belaka...

Adalah diriwayatkan bahawa, selepas4 orang sekawan ini telah dibebaskan, datanglah niat selaju angin sepoi-sepoi bahasa untuk memajukan diri mereka selepas lama di hospital..

Arakian mereka telah memilih untuk berniaga. Mereka pun memilih keputusan untuk membuka sebuah kedai membaiki otomobil yang mereka yakini akan laku sepenuh-penuhnya..

Setelah memilih tempat yang sangat strategik, di kawasan dalam Kuala Lumpur, di KLCC, mereka memulakan perniagaan dengan modal yang tak seberapa namun sangat lengkaplah kedai mereka dengan peralatan-peralatan mebaiki kereta..

Namun hari-hari berlalu sebegitu sahaja, jam berganti hari, hari berganti minggu, minggu berganti bulan, bulan berganti tahun, namun tiada sesiapa yang datang ke tempat mereka untuk membaiki kereta walhal tempat mereka sangat strategik, dalam kawasan kuala lumpur, di KLCC, kenapa agaknya?????


Jawap la kalau berani.... Amacam, ada beran?
avatar
mohd_hasbullah
Newbies
Newbies

Number of posts : 16
Registration date : 2008-03-03

View user profile

Back to top Go down

Re: Thread Teka - Teki (hehehehe)

Post  -----;<@ on Mon Mar 03, 2008 3:08 pm

TGG wrote:benda itu adalah sesuatu yang dekat dengan diri kita..namun ia bukanlah orang nak kata benda erm terpulang pada persepsi seseorang...ahaks itu ajelah mak din beramboi boleh jelaskan..kuikui..

dkt tu....kt mane? ade kaitan ngan toilet x? hehe...
avatar
-----;<@
Active Member
Active Member

Number of posts : 185
Location : New Village
Registration date : 2008-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Thread Teka - Teki (hehehehe)

Post  -----;<@ on Mon Mar 03, 2008 3:11 pm

mohd_hasbullah wrote:huhuhu apara bagi teka teki teka tekup taraf anak-anak tadika... huhuhu

apa an ini... mari sih gue bagi yang bagus punya...

Ada 4 orang sekawan yang baharu sahaja keluar dari mental hospital. Mereka dibebaskan selepas doktor yang merawat mereka yakin dengan penuh tulus ikhlas bahawa mereka telah sebnar-benarnya sembuh, tiada yang lain selain sembuh-sembuh belaka...

Adalah diriwayatkan bahawa, selepas4 orang sekawan ini telah dibebaskan, datanglah niat selaju angin sepoi-sepoi bahasa untuk memajukan diri mereka selepas lama di hospital..

Arakian mereka telah memilih untuk berniaga. Mereka pun memilih keputusan untuk membuka sebuah kedai membaiki otomobil yang mereka yakini akan laku sepenuh-penuhnya..

Setelah memilih tempat yang sangat strategik, di kawasan dalam Kuala Lumpur, di KLCC, mereka memulakan perniagaan dengan modal yang tak seberapa namun sangat lengkaplah kedai mereka dengan peralatan-peralatan mebaiki kereta..

Namun hari-hari berlalu sebegitu sahaja, jam berganti hari, hari berganti minggu, minggu berganti bulan, bulan berganti tahun, namun tiada sesiapa yang datang ke tempat mereka untuk membaiki kereta walhal tempat mereka sangat strategik, dalam kawasan kuala lumpur, di KLCC, kenapa agaknya?????


Jawap la kalau berani.... Amacam, ada beran?

hint please!!!!
avatar
-----;<@
Active Member
Active Member

Number of posts : 185
Location : New Village
Registration date : 2008-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Thread Teka - Teki (hehehehe)

Post  namet_aracib on Mon Mar 03, 2008 3:12 pm

dkt tu....kt mane? ade kaitan ngan toilet x? hehe...

a'ah...cam ade kaitan ngn toilet ni.....
avatar
namet_aracib
Active Member
Active Member

Number of posts : 77
Location : level 29
Registration date : 2008-02-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Thread Teka - Teki (hehehehe)

Post  namet_aracib on Mon Mar 03, 2008 3:14 pm

mohd_hasbullah wrote:huhuhu apara bagi teka teki teka tekup taraf anak-anak tadika... huhuhu

apa an ini... mari sih gue bagi yang bagus punya...

Ada 4 orang sekawan yang baharu sahaja keluar dari mental hospital. Mereka dibebaskan selepas doktor yang merawat mereka yakin dengan penuh tulus ikhlas bahawa mereka telah sebnar-benarnya sembuh, tiada yang lain selain sembuh-sembuh belaka...

Adalah diriwayatkan bahawa, selepas4 orang sekawan ini telah dibebaskan, datanglah niat selaju angin sepoi-sepoi bahasa untuk memajukan diri mereka selepas lama di hospital..

Arakian mereka telah memilih untuk berniaga. Mereka pun memilih keputusan untuk membuka sebuah kedai membaiki otomobil yang mereka yakini akan laku sepenuh-penuhnya..

Setelah memilih tempat yang sangat strategik, di kawasan dalam Kuala Lumpur, di KLCC, mereka memulakan perniagaan dengan modal yang tak seberapa namun sangat lengkaplah kedai mereka dengan peralatan-peralatan mebaiki kereta..

Namun hari-hari berlalu sebegitu sahaja, jam berganti hari, hari berganti minggu, minggu berganti bulan, bulan berganti tahun, namun tiada sesiapa yang datang ke tempat mereka untuk membaiki kereta walhal tempat mereka sangat strategik, dalam kawasan kuala lumpur, di KLCC, kenapa agaknya?????


Jawap la kalau berani.... Amacam, ada beran?

erm....mesti jawapan dia melucukan...maklumla yg bukak kedai tu org yg mental...
avatar
namet_aracib
Active Member
Active Member

Number of posts : 77
Location : level 29
Registration date : 2008-02-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Thread Teka - Teki (hehehehe)

Post  spunx on Mon Mar 03, 2008 3:15 pm

wahhh hasbullah mule menunjukkan ke'terer'an die dlm mengemukakan teka teki.. yeehaa.. pirat tongue pirat tongue
avatar
spunx
Active Member
Active Member

Number of posts : 151
Age : 36
Registration date : 2008-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Thread Teka - Teki (hehehehe)

Post  TGG on Mon Mar 03, 2008 3:38 pm

namet_aracib wrote:
dkt tu....kt mane? ade kaitan ngan toilet x? hehe...

a'ah...cam ade kaitan ngn toilet ni.....

aha dah dekatlah tu....
avatar
TGG
Active Member
Active Member

Number of posts : 37
Location : Menara Celcom
Registration date : 2008-02-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Thread Teka - Teki (hehehehe)

Post  namet_aracib on Mon Mar 03, 2008 3:39 pm

TGG wrote:
namet_aracib wrote:
dkt tu....kt mane? ade kaitan ngan toilet x? hehe...

a'ah...cam ade kaitan ngn toilet ni.....

aha dah dekatlah tu....

macam geli nk sebut... bior org len sebut la Suspect
avatar
namet_aracib
Active Member
Active Member

Number of posts : 77
Location : level 29
Registration date : 2008-02-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Thread Teka - Teki (hehehehe)

Post  TGG on Mon Mar 03, 2008 3:47 pm

Yer betul jawapannya SH***..heheheheh okie jom kite teruskan mr hasbullah! aku rase sebb dia dok bukak kat Exxon mobile punya tower tu ynag org kompius! cat
avatar
TGG
Active Member
Active Member

Number of posts : 37
Location : Menara Celcom
Registration date : 2008-02-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Thread Teka - Teki (hehehehe)

Post  namet_aracib on Mon Mar 03, 2008 3:51 pm

sbb dia bukak kedai baiki keretapi kot.. Idea
avatar
namet_aracib
Active Member
Active Member

Number of posts : 77
Location : level 29
Registration date : 2008-02-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Thread Teka - Teki (hehehehe)

Post  spunx on Mon Mar 03, 2008 3:53 pm

sbb die slh ratuk nama kedai diorg. bkn bengkel kete tp kedai mkn. tuh yg org tk dtg tuh. kelabu asap sungguh!! Shocked drunken Shocked drunken
avatar
spunx
Active Member
Active Member

Number of posts : 151
Age : 36
Registration date : 2008-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Thread Teka - Teki (hehehehe)

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum